You can use content blocks to arrange your articles, large texts, instructions. Combine these blocks with media blocks to add illustrations and video tutorials. You can use various content blocks to work with your text. Add quotations, lists, buttons. Select 

©Moduleo

MODULEO_Vinyl Vloeren

LayRed is de sterkste vinylvloer van Moduleo en ontwikkeld om zijn mannetje te staan in de meest extreme omstandigheden.

Je legt de amper 6 mm dikke vloer makkelijk over een bestaande, vaak oneffen vloer, zonder die te moeten uitbreken of egaliseren.

Dankzij zijn sterke kern en geïntegreerde, rode ondervloer is LayRed in staat om openingen en oneffenheden in bestaande vloeren te overbruggen. Dat maakt van LayRed de ideale vloeroplossing voor elk renovatieproject! 

MODULEO

Ontdek het gemak van het leggen van Moduleo-vloeren met het eenvoudige klikmethode systeem. Dankzij het innovatieve ontwerp kunnen de vloeren snel en moeiteloos worden geïnstalleerd, zonder lijm of ingewikkelde gereedschappen. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of professionele hulp inschakelt, met Moduleo geniet je binnen de kortste keren van een prachtige nieuwe vloer. 
Professionele installatie 

Laat het leggen van je nieuwe Moduleo-vloer over aan een van onze ervaren vakmensen. Met hun expertise en precisie zorgen ze voor een perfecte installatie, zonder gedoe of zorgen. Ontspan en laat ons team het werk voor je doen

Doe-het-zelf pakket 

Wil je graag zelf aan de slag gaan met het leggen van je nieuwe Moduleo-vloer? Met het eenvoudige klikmethode systeem is het leggen van je nieuwe vloer een fluitje van een cent. Bovendien ontvang je van ons handige gebruikerstools om het proces nog eenvoudiger te maken. 

Voordelen Moduleo LayRed vinylvloer

- Geluidsabsorberende vloer
- Onderhoudsvriendelijke en waterdichte toplaag
- Betrouwbare kwaliteit
- Uitstekende stabiliteit
- Veel ontwerpvariaties & hyperrealistisch design

Follow Us

© Copyright 2023 Trickx- All Rights Reserved